تبلیغات
آشپزی آنلاین ، غذاهای ایرانی و فرنگی ، دسر ، نوشیدنی های عالی و جالب

آشپزی آنلاین ، غذاهای ایرانی و فرنگی ، دسر ، نوشیدنی های عالی و جالب
آشپزی ایرانی یک هنر است
قالب وبلاگ
نویسندگان
نظر سنجی
کدامیک از موضوعات این وبلاگ را می پسندید ؟ (دوست دارم این قسمت بیشتر باشد)











لینک های مفید
قیمت های آنلاین و روز طلا و سکه
حتما داغ کن - کلوب دات کام
فنجان های کرم موکا
لطفا این مطلب را در انتها برای کلوب داغ کنید
مواد لازم:
نسکافه=1 قاشق غذاخوری
شیر=500 میلی لیتر
شکر=3/1 پیمانه
شکلات تخته ای=225 گرم
پودر وانیل=2/1 قاشق چایخوری
زرده تخم مرغ=7 عدد
خامه زده شده=برای تزئین

طرز تهیه:
1.فر را در دمای 300 درجه فارنهایت گرم کرده و 8 عدد فنجان با گنجایش 125 میلی لیتر در سینی فر بچینید.
2.نسکافه را در ظرفی بریزید،سپس شیر و شکر را اضافه کرده و روی حرارت قرار دهید تا شکر حل شود.
3.شکلات رنده شده را اضافه کرده و خوب هم بزنید تا شکلات حل شود؛از روی حرارت برداشته و زرده تخم مرغ ها را با چنگال بزنید تا یکدست شود.
4.کم کم شکلات را به تخم مرغ ها اضافه نمایید.
5.مخلوط را داخل فنجان ها ریخته و فنجان ها را در سینی فر قرار دهید؛داخل سینی فر را آب جوش بریزید تا نصف سطح بیرونی فنجان ها را آب بگیرد و به مدت 35-30 دقیقه بپزید تا کرم آماده شود به طوری که اگر کارد را داخل آن فرو کرده و بیرون آورید چیزی به چاقو نچسبد،سپس بگذارید خنک شود و بعد روی آن را با خامه زده شده تزئین کنید.


طبقه بندی: نوشیدنی ها،
[ جمعه 18 شهریور 1390 ] [ 08:13 ق.ظ ] [ عاشق وصل ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

دوستان این وبلاگ برای دسترسی شما به دستور پخت و سرو تمام غذاها می باشد . لطفا نظرات خود را برای ما بفرستید
آرشیو مطالب
آمار سایت
بازدیدهای امروز : نفر
بازدیدهای دیروز : نفر
كل بازدیدها : نفر
بازدید این ماه : نفر
بازدید ماه قبل : نفر
تعداد نویسندگان : عدد
كل مطالب : عدد
آخرین بروز رسانی :





Powered by WebGozar