تبلیغات
آشپزی آنلاین ، غذاهای ایرانی و فرنگی ، دسر ، نوشیدنی های عالی و جالب

آشپزی آنلاین ، غذاهای ایرانی و فرنگی ، دسر ، نوشیدنی های عالی و جالب
آشپزی ایرانی یک هنر است
قالب وبلاگ
نویسندگان
نظر سنجی
کدامیک از موضوعات این وبلاگ را می پسندید ؟ (دوست دارم این قسمت بیشتر باشد)











لینک های مفید
قیمت های آنلاین و روز طلا و سکه
حتما داغ کن - کلوب دات کام
گراتن ژامبون و سیب زمینی
لطفا این مطلب را در انتها برای کلوب داغ کنید
مواد لازم :
سیر=سه حبه
كره نرم شده= دو قاشق چایخوری
خامه غلیظ =1 و 1/4 پیمانه
شیر = 3/4 پیمانه
سیب‌زمینی پخته و ورقه شده= 700 گرم
مغز كرفس ورقه شده =300 گرم
ژامبون گوشت دودی خردشده= دو تا چهار ورقه

طرز تهیه :
فر را با دمای 475 درجه فارنهایت معادل 240 درجه سانتی‌گراد روشن كنید. ابتدا سیر و سپس كره را داخل یك قالب گرد پیركس 5/22 سانتی‌متری به عمق حدود چهار سانتی‌متر بمالید.یك پیمانه خامه و شیر را به همراه سیر درون قابلمه كوچكی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید، سپس نصف سیب‌زمینی و نصف كرفس را یكی در میان درون قالب چرب شده بچینید. ژامبون خرد شده و یك پیمانه پنیر را روی آنها بپاشید و بقیه سیب‌زمینی و كرفس را روی آن بچینید. مخلوط خامه و شیر داغ را روی مواد درون ظرف بریزید و بقیه خامه و سپس دو قاشق پنیر را روی آن بپاشید.قالب را حدود 15 دقیقه یعنی تا وقتی روی غذا طلایی شود در فر بگذارید سپس درجه فر را روی حرارت 375 درجه فارنهایت یا 190 درجه سانتی‌گراد كم كنید و بگذارید حدود 50 دقیقه دیگر در فر بپزد.وقتی زمان پخت تمام شد، اجازه دهید ظرف ده دقیقه بماند تا سرد شود و سپس غذا را سرو كنید


طبقه بندی: خوراک ساده،
[ شنبه 19 شهریور 1390 ] [ 02:25 ب.ظ ] [ عاشق وصل ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

دوستان این وبلاگ برای دسترسی شما به دستور پخت و سرو تمام غذاها می باشد . لطفا نظرات خود را برای ما بفرستید
آرشیو مطالب
آمار سایت
بازدیدهای امروز : نفر
بازدیدهای دیروز : نفر
كل بازدیدها : نفر
بازدید این ماه : نفر
بازدید ماه قبل : نفر
تعداد نویسندگان : عدد
كل مطالب : عدد
آخرین بروز رسانی :





Powered by WebGozar