تبلیغات
آشپزی آنلاین ، غذاهای ایرانی و فرنگی ، دسر ، نوشیدنی های عالی و جالب

آشپزی آنلاین ، غذاهای ایرانی و فرنگی ، دسر ، نوشیدنی های عالی و جالب
آشپزی ایرانی یک هنر است
قالب وبلاگ
نویسندگان
نظر سنجی
کدامیک از موضوعات این وبلاگ را می پسندید ؟ (دوست دارم این قسمت بیشتر باشد)











لینک های مفید
قیمت های آنلاین و روز طلا و سکه
حتما داغ کن - کلوب دات کام
ساندویچ با نان خونگی
لطفا این مطلب را در انتها برای کلوب داغ کنید
مواد جهت نان:
آرد =٢ لیوان
بکینگ پودر= نصف قاشق غ
نمک= ١ قاشق غ
آب= به مقدار لازم
مواد داخل ساندویچ:
سینه مرغ =1عدد خرد شده
فلفل سیاه ،فلفل قرمز ، ادویه، نمک = به مقدار لازم
پیاز خلال شده و فلفل دلمه ای به رنگهای مختلف= از هرکدام یک عدد
پنیر موزاریلا یا چیدار= به مقدار لازم

طرز تهیه:
مواد خمیر رو با هم مخلوط کرده و ورز بدید تا زمانی که دیدید به دست نچسبه، آب رو به اندازه لازم به تدریج اضافه کنید تا زمانی که حس کردید کافیه، بعد بذارید نیم ساعت بمونه تا ور بیاد، بعد از اون دوباره اونو شانه بگیرید و باز بذارید نیم ساعت بمونه تا باز بشه؛و بعد از نیم ساعت شانه ها رو با وردنه پهنش کنید و روی اونو با فرچه روغن بمالید؛و توی ماهی تابه رو که از قبل گرم شده سرخش کنید، یه طرفش که به اصطلاح گُل زد و نقطه نقطه سرخ شد برش گردونید و طرف دوم رو هم سرخ کنید؛
مواد ساندویچ رو به دلخواه میتونید حذف یا اضافه کنید!
پیاز رو تویی روغن سرخ کرده و مرغ و فلفل و ادویه رو هم اضاه کنید،و با قاشق هم بزنید تا توی آبی که مرغ میندازه پخته شه و آبش تبخیر بشه و فلفل دلمه ای هارو بهشون اضافه کنید و چند تا تفت که خورد کافیه،و مواد رو بذارید لای نون ، و پنیر رو هم همین طور؛و بپیچونیدش و توی یه سینی مخصوص فر بچینیدشون و به مدت ۵ دقیقه بذارید توی فر، فقط برای اینکه پنیر ها ذوب بشن.


طبقه بندی: ساندویچ و پیتزا،
[ یکشنبه 20 شهریور 1390 ] [ 03:17 ب.ظ ] [ عاشق وصل ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

دوستان این وبلاگ برای دسترسی شما به دستور پخت و سرو تمام غذاها می باشد . لطفا نظرات خود را برای ما بفرستید
آرشیو مطالب
آمار سایت
بازدیدهای امروز : نفر
بازدیدهای دیروز : نفر
كل بازدیدها : نفر
بازدید این ماه : نفر
بازدید ماه قبل : نفر
تعداد نویسندگان : عدد
كل مطالب : عدد
آخرین بروز رسانی :





Powered by WebGozar