تبلیغات
آشپزی آنلاین ، غذاهای ایرانی و فرنگی ، دسر ، نوشیدنی های عالی و جالب

آشپزی آنلاین ، غذاهای ایرانی و فرنگی ، دسر ، نوشیدنی های عالی و جالب
آشپزی ایرانی یک هنر است
قالب وبلاگ
نویسندگان
نظر سنجی
کدامیک از موضوعات این وبلاگ را می پسندید ؟ (دوست دارم این قسمت بیشتر باشد)











لینک های مفید
قیمت های آنلاین و روز طلا و سکه
حتما داغ کن - کلوب دات کام
خورش سبزی فسنجان
لطفا این مطلب را در انتها برای کلوب داغ کنید
مواد لازم:
سبزی چرخ شده= 200 گرم
گردوی چرخ شده= 200 گرم
مرغ=700 گرم
نمك، زردچوبه و فلفل= به مقدار كافی
آب غوره یا آب نارنج= 1 پیمانه سرخالی
طرز تهیه:
تمام مواد را داخل قابلمه ریخته و آب را تا حدی كه روی مواد را بگیرد به آن افزوده و با حرارت ملایم روی شعله بگذارید تا مرغ پخته و خورش به روغن بیفتد.
نكته:
1- حرارت خورش حتما باید ملایم باشد تاخورش به روغن بیفتد.
2- سبزی و گردو نیازی به تفت دادن ندارند.
3- در تهیه ی این خورش از پیاز خام و پیاز داغ استفاده نمی كنیم. سبزیجات موجود در این غذا بوی زخم مرغ را می گیرد.
4- اگر دوست دارید رنگ خورش تیره تر شود، می توانید از یك قاشق سوپ خوری رب انار ترش استفاده كنید، در غیر این صورت رنگ خورش سبز می ماند.
5- این غذا مخصوص استان مازندران است.
6- سبزی های این خورش شامل جعفری، گشنیز، نعنا، چوچاق، انگیسم، اوجی و خالواش می باشد و توصیه می شود هنگام مسافرت به گیلان و مازندران از این سبزی ها به صورت تازه یا خشك تهیه كنید.
7- سبزی خالواش نیز مخصوص شمال كشور است كه به جای آن می توان از پونه هم استفاده كرد.


طبقه بندی: خورشت ها،
[ سه شنبه 15 شهریور 1390 ] [ 03:06 ب.ظ ] [ عاشق وصل ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

دوستان این وبلاگ برای دسترسی شما به دستور پخت و سرو تمام غذاها می باشد . لطفا نظرات خود را برای ما بفرستید
آرشیو مطالب
آمار سایت
بازدیدهای امروز : نفر
بازدیدهای دیروز : نفر
كل بازدیدها : نفر
بازدید این ماه : نفر
بازدید ماه قبل : نفر
تعداد نویسندگان : عدد
كل مطالب : عدد
آخرین بروز رسانی :





Powered by WebGozar