تبلیغات
آشپزی آنلاین ، غذاهای ایرانی و فرنگی ، دسر ، نوشیدنی های عالی و جالب

آشپزی آنلاین ، غذاهای ایرانی و فرنگی ، دسر ، نوشیدنی های عالی و جالب
آشپزی ایرانی یک هنر است
قالب وبلاگ
نویسندگان
نظر سنجی
کدامیک از موضوعات این وبلاگ را می پسندید ؟ (دوست دارم این قسمت بیشتر باشد)











لینک های مفید
قیمت های آنلاین و روز طلا و سکه
حتما داغ کن - کلوب دات کام
سوفله شكلات
لطفا این مطلب را در انتها برای کلوب داغ کنید
شكلات تلخ ....... 120 گرم
شیر........ نصف لیوان
ارد ......... 4/1 یك چهارم لیوان
كره .......... 2 ق غ
تخم مرغ........ ۳ عدد
شكر........... نصف لیوان
نمك.......... نوك انگشت
پودر كاكائو.......... ۱ ق غ



شكلات تلخ را به روش بن ماری ذوب میكنیم .
ارد و كره را كمی تفت میدیم و شیر - شكلات ذوب شده - شكر و پودر كاكائو را روش میریزیم .

خوب با هم میزنیم و از روی حرارت برمیداریم .و میزاریم تا سرد بشه .
زرده و سفیده های تخم مرغ را از هم جدا میكنیم .

سفیده را همراه با كمی نمك انقدر میزنیم تا سفت بشه و از ظرف نریزه .
مواد كاكائویی سرد شده را برمیداریم و زرده ها رو توش میریزیم و با همزن میزنیم تا مخلوط بشن .

سفیده ها را اضافه میكنیم و اینبار بار با قاشق چوبی هم میزنیم . فقط از یك طرف به صورت دورانی .
هیچوقت هم قاشق را به كناره ظرف نمیزنیم تا ومواد داخل قاشق بریزه در این صورت پف نمیكنه .
و ظرفمون را چرب میكنیم . و مواد سوفله رو توش میریزیم ودر فر از قبل گرم شده با ۱۶۰ درجه میپزیم


طبقه بندی: دسر و مربا،
[ سه شنبه 15 شهریور 1390 ] [ 04:12 ب.ظ ] [ عاشق وصل ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

دوستان این وبلاگ برای دسترسی شما به دستور پخت و سرو تمام غذاها می باشد . لطفا نظرات خود را برای ما بفرستید
آرشیو مطالب
آمار سایت
بازدیدهای امروز : نفر
بازدیدهای دیروز : نفر
كل بازدیدها : نفر
بازدید این ماه : نفر
بازدید ماه قبل : نفر
تعداد نویسندگان : عدد
كل مطالب : عدد
آخرین بروز رسانی :





Powered by WebGozar