تبلیغات
آشپزی آنلاین ، غذاهای ایرانی و فرنگی ، دسر ، نوشیدنی های عالی و جالب

آشپزی آنلاین ، غذاهای ایرانی و فرنگی ، دسر ، نوشیدنی های عالی و جالب
آشپزی ایرانی یک هنر است
قالب وبلاگ
نویسندگان
نظر سنجی
کدامیک از موضوعات این وبلاگ را می پسندید ؟ (دوست دارم این قسمت بیشتر باشد)











لینک های مفید
قیمت های آنلاین و روز طلا و سکه
حتما داغ کن - کلوب دات کام
ماهی شکم پر
لطفا این مطلب را در انتها برای کلوب داغ کنید
مواد لازم:
ماهی بدون تیغ و پوست‌‌كنده= 900 گرم
سبزی شاهی=50 گرم
مغز تخمه آفتابگردان= دو قاشق غذاخوری
سیر ساطوری شده= یك حبه
پنیر چدار رنده شده = 30 گرم
روغن‌زیتون= شش قاشق غذاخوری
آبلیمو= سه قاشق غذاخوری
فلفل‌دلمه‌ای رنگی= دو عدد
پیاز قرمز خلالی شده= یك عدد
كدو سبز حلقه شده= دو عدد
پودر آویشن= نصف قاشق چایخوری
نمك و فلفل‌سیاه= به میزان لازم
طرز تهیه:
سینه‌ ماهی را شكاف داده و تیغ‌های آن را جدا كنید.شاهی، تخمه آفتابگردان، سیر، پنیر، سه قاشق غذاخوری روغن‌زیتون و یك قاشق غذاخوری آبلیمو را در دستگاه غذاساز به صورت پوره در‌آورید ودرون شكم ماهی را با آن پر كنید. می‌توانید از فیله بدون استخوان استفاده كرده و این خمیر را لای دو فیله قرار دهید و آن را با نخ محكم و تمیز ببندید تا جدا نشوند. روی ماهی آماده شده نمك و فلفل بزنید.فلفل‌ها را به صورت خلالی درشت خرد كنید و به همراه كدو و پیاز، كف یك قابلمه بریزید. روی سبزی‌ها، روغن‌زیتون، آبلیموی باقیمانده، نمك و فلفل بزنید و آویشن بپاشید. ظرف سبزی‌ها را درون فر خاموش بگذارید، سپس آن را با دمای 220 درجه سانتی‌گراد یا 440 درجه فارنهایت روشن كنید و اجازه دهید غذا20 دقیقه در فر بماند. سپس ماهی را وسط سبزی‌ها گذاشته و سطح آن را به روغن‌زیتون آغشته كنید، در ظرف را ببندید و آن را 20 تا 25 دقیقه دیگر در فر قرار دهید.


طبقه بندی: غذاهای دریایی،
[ چهارشنبه 16 شهریور 1390 ] [ 10:44 ق.ظ ] [ عاشق وصل ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

دوستان این وبلاگ برای دسترسی شما به دستور پخت و سرو تمام غذاها می باشد . لطفا نظرات خود را برای ما بفرستید
آرشیو مطالب
آمار سایت
بازدیدهای امروز : نفر
بازدیدهای دیروز : نفر
كل بازدیدها : نفر
بازدید این ماه : نفر
بازدید ماه قبل : نفر
تعداد نویسندگان : عدد
كل مطالب : عدد
آخرین بروز رسانی :





Powered by WebGozar