تبلیغات
آشپزی آنلاین ، غذاهای ایرانی و فرنگی ، دسر ، نوشیدنی های عالی و جالب

آشپزی آنلاین ، غذاهای ایرانی و فرنگی ، دسر ، نوشیدنی های عالی و جالب
آشپزی ایرانی یک هنر است
قالب وبلاگ
نویسندگان
نظر سنجی
کدامیک از موضوعات این وبلاگ را می پسندید ؟ (دوست دارم این قسمت بیشتر باشد)











لینک های مفید
قیمت های آنلاین و روز طلا و سکه
حتما داغ کن - کلوب دات کام
ماهی سرخ شده در خمیر
لطفا این مطلب را در انتها برای کلوب داغ کنید
مواد لازم:
آرد نخود=100 گرم
زنجبیل نرم شده=1 قاشق چایخوری
سیر تازه کوبیده شده=1 قاشق چایخوری
پودر فلفل قرمز=2 قاشق چایخوری
نمک=1 قاشق چایخوری
زردچوبه=2/1 قاشق چایخوری
فلفل سبز تازه=2 عدد ریز شده
آب=300 میلی لیتر/ 1و 4/1 لیوان
ماهی روغنی=1 کیلوگرم
روغن=300 میلی لیتر
برگهای تازه گشنیز ریز شده
برنج پخته شده برای صرف
مواد لازم برای تزئین:
دو عدد لیموی تکه شده،6 عدد فلفل سبز از وسط بریده شده
طرز تهیه:
1. آرد را در کاسه بزرگی ریخته زنجبیل،سیر،پودر فلفل قرمز،نمک و زردچوبه را به آن اضافه کرده و خوب با هم مخلوط می کنیم.
2. فلفل سبز و گشنیز را به آن افزوده و به هم می زنیم تا مخلوط شود.
آب را به تدریج به آن اضافه کرده و کاملا به هم بزنید تا خمیر نسبتا کلفتی بدست آید. سپس آنرا کنار بگذارید.
4. از یک چاقوی تیز استفاده کرده و ماهی را به هشت قسمت تقسیم کنید.
5. تکه های ماهی را به دقت در خمیر بغلتانید بطوری که تمام اطراف ماهی به آن آغشته شود. خمیرهای اضافی را از ماهی پاک کنید.
6. روغن را در ماهیتابه گرم کنید. ماهی را به آن افزوده و با شعله ملایم سرخ کنید. هر تکه را یک بار برگردانید تا دو طرف آن پخته و طلایی شود.
7. پس از پختن ماهی را در ظرف بکشید و آن را با حلقه های لیمو و فلفل سبز تزئین کنید و با برنج پخته صرف کنید.



طبقه بندی: غذاهای دریایی،
[ چهارشنبه 16 شهریور 1390 ] [ 11:45 ق.ظ ] [ عاشق وصل ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

دوستان این وبلاگ برای دسترسی شما به دستور پخت و سرو تمام غذاها می باشد . لطفا نظرات خود را برای ما بفرستید
آرشیو مطالب
آمار سایت
بازدیدهای امروز : نفر
بازدیدهای دیروز : نفر
كل بازدیدها : نفر
بازدید این ماه : نفر
بازدید ماه قبل : نفر
تعداد نویسندگان : عدد
كل مطالب : عدد
آخرین بروز رسانی :





Powered by WebGozar