تبلیغات
آشپزی آنلاین ، غذاهای ایرانی و فرنگی ، دسر ، نوشیدنی های عالی و جالب

آشپزی آنلاین ، غذاهای ایرانی و فرنگی ، دسر ، نوشیدنی های عالی و جالب
آشپزی ایرانی یک هنر است
قالب وبلاگ
نویسندگان
نظر سنجی
کدامیک از موضوعات این وبلاگ را می پسندید ؟ (دوست دارم این قسمت بیشتر باشد)











لینک های مفید
قیمت های آنلاین و روز طلا و سکه
حتما داغ کن - کلوب دات کام
ماهی شکم پر
لطفا این مطلب را در انتها برای کلوب داغ کنید
مواد لازم:
ماهی= 1 عدد
گشنیز خرد شده= 250 گرم
پیاز خرد شده= 1 عدد
تمبرهندی =به میزان لازم
گردو = 50 تا 100 گرم
نمك و فلفل و زردچوبه = به میزان لازم
آبلیمو =به میزان لازم
روغن سرخ كردنی =به میزان لازم
طرز تهیه:
ماهی را كاملا تمیز كرده و داخل شكم آن را خالی می كنیم. مقداری نمك و آبلیمو به ماهی می زنیم و می گذاریم مدت نیم ساعت بماند.
پیاز را ریز خرد می كنیم و همراه با زرد چوبه، فلفل و گشنیز خرد شده(درصورت تمایل مقدار كمی هم شوید) در یك ظرف می ریزیم و كمی سرخ می كنیم.
- درب ظرف را می بندیم. بعد از 10 دقیقه، گردوی خرد شده و آب تمبرهندی را به آن اضافه كرده و پس از 2 تا 3 دقیقه ظرف را از روی اجاق بر می داریم. مواد فوق را داخل شكم ماهی قرار داده و آن را با نخ یا خلال دندان می بندیم.
در یك ظرف مقداری آرد و زرد چوبه می ریزیم و ماهی را آرام در آن می غلطانیم ، یا آرد وزرد چوبه را روی سطح ماهی می پاشیم.سپس ماهی را در ماهیتابه سرخ می كنیم تا هر دو طرف آن طلایی شود.

- در صورت علاقه می توان کمی سیر رنده شده به مواد بالا اضافه کرد.


طبقه بندی: غذاهای دریایی،
[ چهارشنبه 16 شهریور 1390 ] [ 02:48 ب.ظ ] [ عاشق وصل ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

دوستان این وبلاگ برای دسترسی شما به دستور پخت و سرو تمام غذاها می باشد . لطفا نظرات خود را برای ما بفرستید
آرشیو مطالب
آمار سایت
بازدیدهای امروز : نفر
بازدیدهای دیروز : نفر
كل بازدیدها : نفر
بازدید این ماه : نفر
بازدید ماه قبل : نفر
تعداد نویسندگان : عدد
كل مطالب : عدد
آخرین بروز رسانی :





Powered by WebGozar