تبلیغات
آشپزی آنلاین ، غذاهای ایرانی و فرنگی ، دسر ، نوشیدنی های عالی و جالب

آشپزی آنلاین ، غذاهای ایرانی و فرنگی ، دسر ، نوشیدنی های عالی و جالب
آشپزی ایرانی یک هنر است
قالب وبلاگ
نویسندگان
نظر سنجی
کدامیک از موضوعات این وبلاگ را می پسندید ؟ (دوست دارم این قسمت بیشتر باشد)











لینک های مفید
قیمت های آنلاین و روز طلا و سکه
حتما داغ کن - کلوب دات کام
میگو پفکی
لطفا این مطلب را در انتها برای کلوب داغ کنید
مواد لازم:
آرد =یك فنجان پر
شیر= یك فنجان
روغن زیتون= دو قاشق سوپخوری
تخم مرغ =3 عدد
جوش شیرین =یك قاشق چایخوری
نمك و فلفل= بمقدار كافی
میگو=بمقدار كافی
طرز تهیه:
تخم مرغها را در شیر می شكنیم و جوش شیرین و نمك و فلفل را اضافه می كنیم و مخلوط كرده روغن زیتون و آرد را هم به آن اضافه می نمائیم تمام این مواد را بهم می زنیم تا كاملاً صاف شود و آرد بصورت گلوله نباشد.
میگوها را بعد از تمیز كردن و شستن می گذاریم كه كاملاً آبش كشیده شود. بعد درون خمیر بنیه می گذاریم و بعد از 5 دقیقه كه درون این مواد ماند درون روغن با حرارت ملایم سرخ می كنیم تا طلایی شود.
اگر به بوی ماهی یا میگو خیلی حساس هستید می توانید میگوها را قبل از اینكه درون مواد بریزید مدت 5
دقیقه درون آب جوشیده ریخته و بعد به صورت بالا درست كنید.


طبقه بندی: غذاهای دریایی،
[ چهارشنبه 16 شهریور 1390 ] [ 02:51 ب.ظ ] [ عاشق وصل ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

دوستان این وبلاگ برای دسترسی شما به دستور پخت و سرو تمام غذاها می باشد . لطفا نظرات خود را برای ما بفرستید
آرشیو مطالب
آمار سایت
بازدیدهای امروز : نفر
بازدیدهای دیروز : نفر
كل بازدیدها : نفر
بازدید این ماه : نفر
بازدید ماه قبل : نفر
تعداد نویسندگان : عدد
كل مطالب : عدد
آخرین بروز رسانی :





Powered by WebGozar